Autohuur Menorca

Autohuur Menorca
Autohuur Menorca; De beste manier om de bezienswaardigheden op Menorca te zien is per huurauto. Met een huurauto kun je je vrij verplaatsen op het eiland en dat is wel zo prettig. Een auto huren op Menorca kan al vanaf 25 euro per dag. De prijzen voor het huren van een auto verschillen per aanbieder, kijk altijd bij een aantal verschillende aanbieders om de prijzen te vergelijken. Het is ook mogelijk om vanuit Nederland al een auto te huren. Ga altijd voor een betrouwbare en bekende autoverhuurmaatschappij zoals Europcar of Hertz om problemen te voorkomen.Autohuur Menorca

Om een auto te huren moet je 21 jaar of ouder zijn en minimaal één jaar in het bezit van een rijbewijs. Zorg ervoor dat je een goede verzekering afsluit wanneer wanneer je een auto huurt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor het huren van een auto kun je soms contant maar meestal alleen met creditcard betalen. Indien je contant betaald wordt er ongeveer 60 euro extra gerekend voor de volle benzinetank, dit krijg je na afloop weer terug.

Auto inleveren op het vliegveld?

Op het vliegveld Mahon en in bijna elke toeristische plaats op Menorca zijn auto’s te huren van verschillende bekende autoverhuurmaatschappijen. Een huurauto kan ook op het vliegveld worden ingeleverd als je de auto ergens anders hebt gehuurd. Sommige autoverhuur bedrijven rekenen 50 euro (OwnedCars) extra om de auto op het vliegveld in te mogen leveren. Andere maatschappijen rekenen 15 euro (Europcar).

Wat kost de benzine op Menorca?

De benzine (Gasolina) op Menorca kost ongeveer 1,50 euro per liter benzine (Euro 95).

Wegen Menorca

Het huren van een auto geeft je de mogelijkheid om alle bezienswaardigheden op Menorca te verkennen. Met een huurauto ben je niet afhankelijk van een georganiseerde busreis of het openbaar vervoer. De wegen op Menorca zijn prima te bereiden, de snelweg Me-1 verbindt de verschillende plaatsen op Menorca. Met een huurauto op Menorca kun je over deze snelweg van het vliegveld Mahon in het oosten, naar Ciutadella in het westen van het eiland rijden.

Verkeersregels Menorca

Bekijk de verkeersregels zoals de maximumsnelheden die op Menorca gelden op de website van de ANWB.

Bekijk ook het reisverslag; Auto huren Menorca

Mis geen Menorca vakantiedeals!

Mis geen Menorca vakantiedeals!

Sluit je nu net als ruim 12.000 Menorca liefhebbers gratis aan bij de Menorca vakantie community en ontvang leuke vakantiedeals.

Let op: bevestig nu je e-mailadres in je (ongewenste) mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This